Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Heftige nieuwe kermisattractie: niet voor gevoelige magen

11-09-2018, 08.06 uurBeeld: Funfair Worldwide

Een nieuwe kermisattractie is niet geschikt voor mensen met een gevoelige maag. Op de kermis in de Belgische stad Hasselt staat volgende week voor het eerst de heftige thrillride Tiki Party. Een ritje in de machine staat garant voor aanzienlijke G-krachten.

Tiki Party - aangekleed in Hawaiiaanse sferen - bestaat uit een lange draaiende arm met een schuine, roterende schijf. Daarop staan vijf draaiende gondels met vier naar binnen gekeerde stoelen. Er zijn in totaal twintig zitplaatsen.

Het gaat om een attractie van het type 'eclipse', gebouwd door de Italiaanse fabrikant Fabbri Group. Een onride-video op YouTube geeft een goed beeld van hoe een ritje verloopt.

Tiki Party is eigendom van kermisexploitanten Kylie Simon en Cheyenne Bodet. Zij kochten de molen in Finland en zorgden voor een grote opknapbeurt. Nu staat de attractie nog in Luxemburg. Op zaterdag 22 september volgt de Belgische première in Hasselt.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be