Walibi Holland

Fandag Walibi Holland binnen twee dagen vol

30-08-2018, 16:59 uur | Reacties

Wie zich nog niet heeft ingeschreven voor een fandag in Walibi Holland, is helaas te laat. Alle driehonderd plaatsen voor de eerste officiële Community Day in het pretpark zijn twee dagen na de aankondiging vergeven. Dat meldt een woordvoerder van Walibi aan Looopings.

Het evenement staat in het teken van kijkjes achter de schermen, een gesprek met de directrice en privéritjes op enkele achtbanen. "We zijn heel blij dat het initiatief zo populair blijkt te zijn", zegt de voorlichter. "Met name op de backstage tour in ons halloweenspookhuis Jefferson Manor komen heel veel positieve reacties."


ZIE OOK: Walibi Holland organiseert fandag met exclusieve extra's

De kans is groot dat fans tijdens de bijeenkomst ook nieuwe dingen gaan horen. "Misschien dat we wel iets gaan loslaten over onze plannen voor 2019." Volgend jaar opent Walibi Holland een spectaculaire nieuwe hybrid coaster: een achtbaan met houten ondersteuningen en een stalen rail. Daarvoor moet de bestaande houten achtbaan Robin Hood het veld ruimen.

De toegangsprijs voor de Community Day bedraagt 21 euro voor niet-abonnees. Abonnementhouders van Walibi mogen gratis naar binnen. Deelnemers ontvangen binnenkort meer informatie per mail.

ZIE OOK: Walibi Holland vervangt Robin Hood door hypermoderne achtbaan

Reacties