Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Waanzin: Disneyland Paris reageert pas na zes weken op klachten

27-08-2018, 20.27 uurBeeld: Nick Jespers

Disneyland Paris laat klagende bezoekers wel héél erg lang in de kou staan. Gasten die per mail een vraag stellen of kritiek leveren, moeten niet gek opkijken wanneer ze pas zes weken later een reactie krijgen. Dat heeft Disney vandaag toegegeven op Twitter.

Teleurgestelde Disney-bezoekers kunnen hun ongenoegen uiten via het e-mailadres dlp.guest.communication@disney.com. "Medewerkers reageren zo snel als ze kunnen, maar vanwege het grote aantal verzoeken kan het zes weken duren om te antwoorden", staat in een tweet. Wie deze week een klacht indient, kan dus rond half oktober een reactie verwachten.

Kennelijk wordt Disneyland Paris bedolven onder klachten, of is er een schrijnend personeelstekort. De meeste Europese attractieparken hanteren andere standaarden. Het is gebruikelijk dat klagers binnen enkele dagen na het versturen van een mail een reactie ontvangen.

Via social media reageert Disneyland in principe nooit inhoudelijk op klachten. Webcare-medewerkers zijn getraind om louter door te verwijzen naar het eerder genoemde e-mailadres, het telefoonnummer van de klantenservice of een informatiebalie in de Disney-parken.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be