Disneyland Paris

Proef met snellere rij bij Big Thunder Mountain in Disneyland Paris

26-08-2018, 16:55 uur | Reacties

Disneyland Paris experimenteert met een speciale rij bij de bekende achtbaan Big Thunder Mountain. Voor bezoekers die het niet erg vinden om in hun eentje een ritje te maken in de mijntrein, is er nu een single rider-rij. Daarmee worden lege plekken in de treinen opgevuld.

Op die manier wordt de capaciteit van de attractie verhoogd en kunnen meer mensen gebruikmaken van de attractie. Gasten die alleen zijn, betreden de achtbaan via een aparte zij-ingang. Daar krijgen ze van een medewerker een keycord met een geplastificeerde kaart, meldt fansite ED92. Het is niet duidelijk hoelang de proef gaat duren.


ZIE OOK: Disneyland Paris geeft verklaring voor storingen bij Big Thunder Mountain

Big Thunder Mountain is één van de populairste attracties van Disneyland Paris. Er staan vrijwel dagelijks rijen van meer dan een uur. Elke trein heeft dertig zitplaatsen. De achtbaan kent naast de nieuwe single rider line ook een FastPass-rij en een mindervalidenrij.

Disneyland Paris had tot nu toe vijf single rider-rijen, namelijk bij Hyperspace Mountain, RC Racer, Toy Soldiers Parachute Drop, Crush's Coaster en Ratatouille.ZIE OOK: Disneyland Paris test FastPass bij spookhuis Phantom Manor

Reacties