Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: gratis tickets bij maken van selfie

26-08-2018, 13.17 uur

Walibi Holland strooit met vrijkaartjes. Dankzij een nieuwe actie kunnen alle bezoekers van het pretpark een gratis entreebewijs op de kop tikken. Daarvoor hoeven ze alleen maar een selfie te maken en op social media te plaatsen.

"Als je tijdens je bezoek een foto van jezelf op social media plaatst en de locatie Walibi Holland deelt, kun je op vertoon van je bericht bij Guest Service een gratis ticket ophalen", staat in een Instagram-bericht. Zo'n toegangskaart is de rest van het jaar geldig, met uitzondering van de Halloween Fright Nights in oktober.

De gastenservice bevindt zich in de Mainstreet. Er worden verder geen voorwaarden genoemd. Walibi Holland is in september alleen in de weekenden geopend, met uitzondering van zaterdag 8 september. Dan blijven de poorten dicht vanwege een bedrijfsevenement. Het Halloween-seizoen loopt van 6 tot en met 28 oktober.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be