Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bizarre video: zo beleeft Hans Teeuwen Disneyland Paris

25-08-2018, 21.01 uur

Hans Teeuwen heeft onlangs een behoorlijk ongemakkelijk bezoek gebracht aan Disneyland Paris. Dat is te zien in een merkwaardig filmpje op de Facebook-pagina van de cabaretier. Teeuwen liep lachend als een boer met kiespijn langs Disney-figuren, medewerkers en nietsvermoedende bezoekers.

Ook danste hij door themagebied Adventureland en maakte hij ritjes in de kinderattracties Casey Jr. - le Petit Train du Cirque en Le Pays des Contes de Fées. Hoogtepunt van de bizarre video is een hallucinerende vaartocht door It's a Small World, waar de grappenmaker uiteindelijk van moest overgeven.

De comedian heeft bijna 100.000 volgers op Facebook. Het Disney-filmpje is een paar uur tijd tienduizenden keren bekeken.

Teeuwen heeft Disneyland Paris al een keer op de hak genomen in één van zijn theatershows. "Ik wilde altijd in dat kasteel wonen, dat Walt Disney-kasteel, maar dat is niet te betalen joh", zei hij toen. "En sowieso die huurprijzen in Disneyland, dat is echt belachelijk. Goofy woont er al niet meer. Die is in Marseille gaan wonen."



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be