Disneyland Paris

Bizarre video: zo beleeft Hans Teeuwen Disneyland Paris

25-08-2018, 21:01 uur | Reacties

Hans Teeuwen heeft onlangs een behoorlijk ongemakkelijk bezoek gebracht aan Disneyland Paris. Dat is te zien in een merkwaardig filmpje op de Facebook-pagina van de cabaretier. Teeuwen liep lachend als een boer met kiespijn langs Disney-figuren, medewerkers en nietsvermoedende bezoekers.

Ook danste hij door themagebied Adventureland en maakte hij ritjes in de kinderattracties Casey Jr. - le Petit Train du Cirque en Le Pays des Contes de Fées. Hoogtepunt van de bizarre video is een hallucinerende vaartocht door It's a Small World, waar de grappenmaker uiteindelijk van moest overgeven.


ZIE OOK: Hans Teeuwen: 'Ik wilde mijn eigen pretpark beginnen, heel kindonvriendelijk'

De comedian heeft bijna 100.000 volgers op Facebook. Het Disney-filmpje is een paar uur tijd tienduizenden keren bekeken.

Teeuwen heeft Disneyland Paris al een keer op de hak genomen in één van zijn theatershows. "Ik wilde altijd in dat kasteel wonen, dat Walt Disney-kasteel, maar dat is niet te betalen joh", zei hij toen. "En sowieso die huurprijzen in Disneyland, dat is echt belachelijk. Goofy woont er al niet meer. Die is in Marseille gaan wonen."ZIE OOK: Hilarische video van chagrijnige vader in Disneyland Paris gaat viral

Reacties