Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Halloween in Toverland: drie nieuwe scare zones

23-08-2018, 16.20 uur

Toverland viert Halloween met drie nieuwe scare zones. In het najaar staat het Limburgse attractiepark op zes avonden in het teken van de Halloween Nights, met in totaal vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof.

Eerder dit jaar opende Toverland twee nieuwe themagebieden. "Dat geeft ons ook de mogelijkheid om Halloween dit keer nóg grootser aan te pakken", vertelt een woordvoerster. In het nieuwe themadeel Avalon - met de spectaculaire wing coaster Fenix - komt de scare zone Morgana's Frozen Souls te liggen. "De ijsheks Morgana wil met haar ijskoude magie over Avalon heersen."

Naast lanceerachtbaan Booster Bike zetten clowns de boel op stelten in het nieuwe Halloween-gebied Cirque. In de nieuwe scare zone Shadows of the Sea - bij wildwaterbaan Djengu River - komen bezoekers oog in oog te staan met angstaanjagende zeewezens. "We zetten maar liefst tachtig karakters in", aldus de voorlichtster.

De avonden worden afgetrapt met een Halloween-parade in het nieuwe entreegebied Port Laguna. Net als vorig jaar zijn er twee spookhuizen. In Screaming Swamp krijgen durfallen een blinddoek en een koptelefoon op. Villa Phobia staat in het teken van spinnen. Ook de scare zones Fiesta de los Muertos - bij fonteinenshow Katara - en DesTroy - bij houten achtbaan Troy - blijven bestaan. Verder keert het horrordoolhof Labyrinth of Hell terug.

De Halloween Nights vinden plaats op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober. Het park is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur. De spookhuizen openen om 17.00 uur, de overige Halloween-activiteiten starten om 19.00 uur.

Entreebewijzen kosten 32 euro aan de kassa en 29,50 euro online. In tegenstelling tot vorig jaar hoeven abonnementhouders hun bezoek niet vooraf te reserveren.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be