Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Zoek de verschillen: spookhuis Disneyland Paris weer uit de steigers

25-08-2018, 17.17 uurBeeld: @1929Mickey

Na acht maanden is Phantom Manor in Disneyland Paris weer uit de steigers. De enorme steigerconstructie voor de gevel van het beroemde spookhuis werd afgelopen week afgebroken. Op het eerste oog is er niets veranderd, maar de oplettende kijker ontdekt dat er enkele subtiele wijzigingen zijn doorgevoerd.

Zo is het hek voor het balkon op de eerste verdieping nu gebroken. Daardoor hebben bezoekers een beter zicht op een groot raam op de eerste etage, waar af en toe een bruid verschijnt. Verder is het dak aan de linkerzijde nu ogenschijnlijk beschadigd.

De veranderingen zijn niet willekeurig: ze kwamen al voor op de oorspronkelijke ontwerpen voor Phantom Manor. Het spookhuis opende in 1992, tegelijk met de opening van Disneyland Paris.

De iconische attractie ondergaat dit jaar een enorme renovatie. Sinds maart was het onheilspellende landhuis verborgen achter een gigantisch doek met een afbeelding van de gevel. Eigenlijk zou de heropening in het najaar plaatsvinden. Onlangs werd echter bekend dat bezoekers geduld moeten hebben tot begin 2019.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be