Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

'Kind valt in Attractiepark Slagharen door roekeloze medewerker'

22-08-2018, 15.14 uur | Reacties

Een medewerker van Attractiepark Slagharen heeft een meisje ten val gebracht door rakelings langs haar te fietsen. Dat beweert de moeder van het kind in een bericht op Instagram. Het personeelslid zou na het akkefietje onmiddellijk doorgefietst zijn zonder iets te vragen.

"Deze jongedame is in Attractiepark Slagharen ten val gekomen omdat een medewerker veel te hard over het terrein fietste", staat bij een foto van het meisje. "In plaats van even te kijken hoe het gaat, fietst meneer gewoon door. En dan moet de betreffende medewerker nog blij zijn dat hij haar niet met de fiets geraakt heeft, want het scheelde maar een haartje." Omstanders zouden ook geschrokken gereageerd hebben.

De vrouw heeft naar eigen zeggen een klacht ingediend bij de receptie van het park, maar daar werd ze niet verder geholpen. "Geen excuses, niks. De rest van de dag is mijn dochtertje angstig geweest. Ze riep alleen maar dat ze naar huis wilde."

Een woordvoerster van Slagharen laat weten dat er inmiddels wel excuses is aangeboden aan de vrouw. "Heel vervelend dat dit is voorgevallen. We hebben ook aangegeven dat we de situatie intern besproken hebben." Naar aanleiding van het Instagram-bericht - waarin staat dat de moeder nog niets van het park gehoord heeft - wordt opnieuw contact met haar opgenomen.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties