Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park toont ontwerpen voor vernieuwde achtbaan

20-08-2018, 19.42 uur | Reacties

De opening van de vernieuwde achtbaan Eurosat in Europa-Park komt steeds dichterbij. Het Duitse attractiepark heeft de iconische overdekte rollercoaster de afgelopen maanden omgebouwd tot een attractie die in het teken staat van de Parijse nachtclub Moulin Rouge. Ook de wachtrij wordt uitvoerig gedecoreerd, blijkt uit een groot aantal nieuwe ontwerpen.

Bezoekers wanen zich straks achter de schermen van het bekende Franse cabaretspektakel. Ze nemen onder meer een kijkje in de kleedkamers. Daarnaast passeren ze een grote tuin, sfeervolle trappenhuizen, de studio van een Parijse kunstenaar, een nostalgische spiegeltent en een tentoonstelling met voorwerpen uit de belle époque-periode.

Voortaan heet de attractie Eurosat - CanCan Coaster. De originele zwarte rail is afgelopen winter afgebroken en vervangen door een nieuwe, rode baan. Bovendien kwamen er nieuwe treinen. De directie van Europa-Park maakte onlangs al enkele testritjes. Het oorspronkelijke baanverloop veranderde nauwelijks.

De officiële opening vindt plaats op 12 september. Mogelijk kunnen bezoekers eerder al voor het eerst een ritje maken. De achtbaan krijgt ook een virtualreality-variant die draait om een sciencefictionfilm. Daarvoor is een apart station gebouwd.

Meer Europa-Park
Reacties