Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Boudewijn Seapark

Jongen (8) zit klem in achtbaan

19-08-2018, 20.57 uur

Een 8-jarige jongen is met zijn hand klem komen te zitten in een Belgische achtbaan. Het jochie had vrijdagochtend een ritje gemaakt in de Orca Ride, de familieachtbaan van Boudewijn Seapark. Bij het uitstappen kwam de bezoeker vast te zitten tussen het karretje en het perron.

"Hij zat met zijn knokkels vast", vertelt directeur Lars van den Ham aan Vlaamse media. Om hem te bevrijden, hebben medewerkers het wielblok van het karretje uit elkaar gehaald. Toegesnelde brandweerlieden hielpen het personeel met het optillen van het bakje.

Daarna is de knul ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hij hield uiteindelijk alleen een gekneusde vinger aan het pijnlijke avontuur over.

De twaalf meter hoge Orca Ride ging in 2000 open. Volgens het pretpark vonden er sindsdien geen serieuze incidenten plaats. "Dit was een spijtig ongeval", aldus Van den Ham.

Meer Boudewijn Seapark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be