Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Kapotte monorail Europa-Park één dag na ongeluk alweer hersteld

19-08-2018, 18.32 uurBeeld: @Androland

Europa-Park laat zich van zijn beste kant zien. Slechts één dag na een ongeluk met de monorail is de schade volledig hersteld. Zaterdagochtend botsten twee monorailtreinen op elkaar. Inmiddels is het kapotte front van één van de treinen al vervangen.

Dat is te zien op een foto die op social media verscheen. De trein die zaterdag zwaar beschadigd raakte door de botsing, rijdt nu weer als vanouds zijn rondjes door het Duitse pretpark. Alleen de bestickering op de voorkant mist nog.

Bij het ongeval met de EP-Express raakten twee personen lichtgewond. Het voorval vond plaats tijdens het rangeren van een trein. Enkele uren later was de attractie weer operationeel.

Eerder dit jaar maakte Europa-Park al diepe indruk met de afwikkeling van een grote brand. Eind mei werden twee themagebieden voor een groot deel verwoest. Nagenoeg alle omliggende attracties waren een dag later alweer toegankelijk voor publiek.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be