Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Tragedie in Duinrell: 3-jarig meisje verdronken in sloot

19-08-2018, 14:05 uur | ReactiesFoto: @KraaijeveldM

In Duinrell is zondagmiddag een 3-jarig meisje verdronken. Het slachtoffer werd al uren vermist. Tijdens een grote zoekactie troffen hulpdiensten haar aan in een sloot in het Wassenaarse attractiepark. Ondanks pogingen om haar te reanimeren, overleed ze ter plaatse.

Eerder riep de politie mensen in de omgeving op om mee te zoeken naar een donker getint meisje met twee vlechtjes in. Ze droeg een paars-roze jurk, een roze broek en ze had een paraplu bij zich. Er werd toen al gevreesd dat de peuter in het water van Duinrell terecht was gekomen.


ZIE OOK: Lijk van vermiste Nederlander gevonden bij pretpark Gardaland

Het lot van het meisje bleef urenlang onduidelijk. Brandweer en politie rukten massaal uit met duikploegen en een helikopter. Ook werd er een Burgernet-opsporingsbericht naar buiten gebracht. De inzet van de hulpdiensten mocht uiteindelijk niet baten.

Het lichaam van het meisje werd rond 14.30 uur gevonden. Inmiddels is de familie van het slachtoffer geïnformeerd. Omstanders krijgen slachtofferhulp aangeboden.

"De directie van Duinrell leeft zeer mee met de familie en naasten van het kind", laat het park weten in een verklaring. "Onze zorg gaat nu eveneens uit naar betrokken medewerkers."

ZIE OOK: Jongen (6) gewond bij ongeluk met attractie Duinrell

Reacties