Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-fans hangen reclameposter op in attractiepark: 'Personeel merkt niks'

19-08-2018, 13.49 uur

Een paar brutale Efteling-fans hebben een creatieve manier gevonden om hun website te promoten. De liefhebbers besloten zelf een reclameposter te maken en die op te hangen in het attractiepark. Daar hangt de flyer nu al een paar weken. "Het personeel heeft niets door", vertelt één van de initiatiefnemers aan Looopings.

De poster - te vinden in de toiletruimte van restaurant Panorama - maakt in vier talen reclame voor de Efteling-fansite Plaetjesmakers.nl. "Het is ontstaan als geintje", aldus ene Bart. "Op deze plek hing eerst een poster die niets met de Efteling te maken had. Toevallig hadden we net flyers gemaakt voor onze website, helemaal in Efteling-stijl. Het leek ons leuk om die daar op te hangen."

Na vier weken is de poster nog niet weggehaald. Omdat de officiële vormgeving van het park gebruikt wordt, valt de flyer niet op tussen andere Efteling-reclames. "We denken dat de Efteling er zelf ook wel mee kan lachen", zegt de maker.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be