Efteling

Efteling-fans hangen reclameposter op in attractiepark: 'Personeel merkt niks'

19-08-2018, 13:49 uur | Reacties

Een paar brutale Efteling-fans hebben een creatieve manier gevonden om hun website te promoten. De liefhebbers besloten zelf een reclameposter te maken en die op te hangen in het attractiepark. Daar hangt de flyer nu al een paar weken. "Het personeel heeft niets door", vertelt één van de initiatiefnemers aan Looopings.

De poster - te vinden in de toiletruimte van restaurant Panorama - maakt in vier talen reclame voor de Efteling-fansite Plaetjesmakers.nl. "Het is ontstaan als geintje", aldus ene Bart. "Op deze plek hing eerst een poster die niets met de Efteling te maken had. Toevallig hadden we net flyers gemaakt voor onze website, helemaal in Efteling-stijl. Het leek ons leuk om die daar op te hangen."


ZIE OOK: Reclamebureau plakt stickers in de Efteling

Na vier weken is de poster nog niet weggehaald. Omdat de officiële vormgeving van het park gebruikt wordt, valt de flyer niet op tussen andere Efteling-reclames. "We denken dat de Efteling er zelf ook wel mee kan lachen", zegt de maker.ZIE OOK: Woede over Facebook-bericht Efteling: 'Vrouwonvriendelijk en seksistisch'

Reacties