Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany wijzigt naam van halloween-evenement

19-08-2018, 13.21 uur

Na twintig jaar verandert de naam van het halloween-evenement in Movie Park Germany. In plaats van Halloween Horror Fest wordt vanaf nu de term Halloween Horror Festival gebruikt. Dat heeft het Duitse pretpark bekendgemaakt.

"We hebben dit jaar een aantal innovaties en veranderingen in petto voor onze bezoekers", vertelt directeur Thorsten Backhaus. "Het aanpassen van de naam is de eerste stap. Waarom we dat hebben gedaan, zal later duidelijk worden." Er is ook een nieuw logo ontwikkeld.

Het Halloween Horror Festival vindt dit jaar plaats op zeventien dagen tussen 6 oktober en 4 november. Er komen acht spookhuizen verspreid over vier scare zones. Een nieuw haunted house staat in het teken van het Amerikaanse natuurgebied Rocky Mountains. De naam is nog niet bekend.

Het griezelfeest werd voor het eerst georganiseerd in 1998, toen het attractiepark nog Warner Bros. Movie World Germany heette. In de afgelopen decennia is het festival uitgegroeid tot één van de grootste halloween-evenementen van Europa.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be