Movie Park Germany

Movie Park Germany wijzigt naam van halloween-evenement

19-08-2018, 13:21 uur | Reacties

Na twintig jaar verandert de naam van het halloween-evenement in Movie Park Germany. In plaats van Halloween Horror Fest wordt vanaf nu de term Halloween Horror Festival gebruikt. Dat heeft het Duitse pretpark bekendgemaakt.

"We hebben dit jaar een aantal innovaties en veranderingen in petto voor onze bezoekers", vertelt directeur Thorsten Backhaus. "Het aanpassen van de naam is de eerste stap. Waarom we dat hebben gedaan, zal later duidelijk worden." Er is ook een nieuw logo ontwikkeld.


ZIE OOK: Zo pikant is het nieuwe halloweenspookhuis van Movie Park Germany

Het Halloween Horror Festival vindt dit jaar plaats op zeventien dagen tussen 6 oktober en 4 november. Er komen acht spookhuizen verspreid over vier scare zones. Een nieuw haunted house staat in het teken van het Amerikaanse natuurgebied Rocky Mountains. De naam is nog niet bekend.

Het griezelfeest werd voor het eerst georganiseerd in 1998, toen het attractiepark nog Warner Bros. Movie World Germany heette. In de afgelopen decennia is het festival uitgegroeid tot één van de grootste halloween-evenementen van Europa.

ZIE OOK: Dit is er nieuw tijdens de Halloween Fright Nights 2018 in Walibi

Reacties