Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Agenten raken hond kwijt tijdens reddingsactie bij de Efteling

17-08-2018, 19.41 uurBeeld: FPMB/Erik Haverhals

Op het parkeerterrein van de Efteling heeft de politie vrijdagmiddag twee honden bevrijd. De dieren zaten opgesloten in een camper. De reddingsactie verliep echter niet zoals gepland: één hond is per ongeluk ontsnapt.

Toen parkmedewerkers de honden in het voertuig zagen zitten, schakelden ze direct de politie in. Agenten braken de camper open, waarna één van hen naar binnen kon klimmen om de deur te openen. Bij de bevrijding door een hondenbegeleider van de politie wist één hond te ontkomen.

De politie is nu op zoek naar een loslopende grijs-witte langharige hond die luistert naar de naam Gilbert. Het dier draagt een rood tuigje. De andere hond is naar de kennel van het park gebracht.

Op het parkeerterrein van de Efteling worden regelmatig honden achtergelaten in auto's. In mei werd nog een speciaal bord onthuld dat bezoekers attendeert op de gratis kennel.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be