Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: Europa-Park opent vernieuwde dino-darkride

17-08-2018, 15.08 uur | Reacties

Europa-Park heeft vandaag een vernieuwde attractie geopend. De dino-darkride Madame Freudenreich Curiosités is sinds vanochtend open voor publiek. Volgens het bijbehorende verhaal houdt mevrouw Freudenreich in het geheim dinosaurussen onder en achter haar winkeltje.

Tijdens een zes minuten durend ritje zien bezoekers van het Duitse pretpark hoe de vriendelijke dino's de vrouw helpen met bijvoorbeeld tuinieren, wassen en taarten bakken. Madame Freudenreich Curiosités ligt in het Franse themagebied.

In het verleden kwamen de dinosaurussen minder vriendelijk over. De dino-attractie opende in 1994 als Universum der Energie, toen vormgegeven als een onheilspellend, donker oerwoud met prehistorische monsters. De renovatie nam ongeveer tien maanden in beslag.

Binnenkort heropent ook de naastgelegen achtbaan Eurosat, die afgelopen winter volledig is afgebroken en opnieuw werd opgebouwd. Na de metamorfose staat de overdekte attractie in het teken van de Parijse nachtclub Moulin Rouge.Meer Europa-Park