Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Video: Nederlandse fan krijgt rondleiding door achtbaanfabriek

16-08-2018, 19.38 uur

Een Nederlandse pretparkfan heeft een exclusieve rondleiding gekregen door een fabriek waar achtbanen worden gebouwd. Jessica de Jong (22) uit Lelystad mocht onlangs een kijkje nemen in de fabriek van de Duitse firma Mack Rides. Daar zag ze onder andere de treinen van Eurosat - CanCan Coaster, de nieuwe achtbaan van het Duitse attractiepark Europa-Park.

De fabrikant staat bekend als de bouwer van attracties als Lost Gravity in Walibi Holland, Dwervelwind in Toverland, Monsieur Cannibale in de Efteling, Pulsar in Walibi Belgium, SuperSplash in Plopsaland De Panne en Bob Express in Bobbejaanland. Bovendien is Mack Rides de huisleverancier van Europa-Park.

Europa-Park riep De Jong in juni uit tot RollercoasterGirl. Daarom wordt ze dit jaar veelvuldig uitgenodigd voor speciale evenementen, waar ze verslag van doet op Instagram en YouTube. Ook de tour door de fabriek werd vastgelegd op video. Een Mack-medewerker liet de Nederlandse fan uitgebreid zien wat erbij komt kijken om een achtbaan uit de grond te stampen.



Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be