Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zoekt spullen die blauw geverfd mogen worden

14-08-2018, 18.06 uur

Fans van Toverland kunnen hun liefde voor de nieuwe achtbaan Fenix op een bijzondere manier tot uiting brengen. Het Limburgse attractiepark organiseert een ludieke actie waarbij liefhebbers spullen kunnen laten verven in 'Fenix-blauw', de kleur van de spectaculaire rollercoaster.

"Sinds de opening van Fenix worden we overladen met complimenten over de in het oog springende blauwe kleur van de track", vertelt een woordvoerster. "Daarom willen we iedereen de kans geven om zelf een uniek stukje Fenix-blauw in huis te halen."

Geïnteresseerden kunnen via de website van Toverland laten weten welke voorwerpen volgens hen in aanmerking komen voor een nieuw kleurtje. "Dit kan van alles zijn, van het plafond van de woonkamer tot een fiets."

Baron 1898
Op social media zijn al diverse ideeën geopperd, waaronder een telefoonhoesje, een PlayStation, een auto en iemands kapsel. Op Twitter roept een fan op om dive coaster Baron 1898 in de Efteling de felblauwe Fenix-kleur te geven.

Fenix is een veertig meter hoge wing coaster, waarbij de karretjes links en rechts naast de baan hangen. De achtbaan gaat drie keer over de kop met een topsnelheid van 95 kilometer per uur. Daarmee is het de hoogste en snelste achtbaan met inversies in Nederland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be