Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bizons verdwijnen uit Wild West Show in Disneyland Paris

13-08-2018, 14.42 uur | Reacties

De bekende Wild West Show in Disneyland Paris moet het binnenkort zonder bizons stellen. Tot nu toe speelden de wilde dieren een belangrijke rol in Buffalo Bill's Wild West Show, gelegen in uitgaansgebied Disney Village. Komend najaar wordt afscheid genomen van de bizons.

Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings. "In het najaar wordt de populaire voorstelling verrijkt met nieuwe scènes waarin videoprojecties, speciale effecten, kleurrijke kostuums en een nieuwe soundtrack worden gecombineerd", luidt de uitleg. "Dit vervangt de bizons." Er wordt geen reden gegeven voor de aanpassing.

Buffalo Bill's Wild West Show draait al sinds de opening van Disneyland Paris in 1992. Er kwamen inmiddels ruim tien miljoen bezoekers op af. De dinnershow met cowboys en paarden wordt twee keer per dag opgevoerd in een arena met ruim duizend zitplaatsen. Kaarten inclusief eten en drinken kosten 80 euro (eerste rang) of 65 euro (tweede rang).

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be