Walibi Holland

Video: Walibi's Eddie de Clown heeft boodschap voor Duitsers

13-08-2018, 13:33 uur | Reacties

Walibi-icoon Eddie de Clown doet een poging om ook Duitsers naar de Halloween Fright Nights te lokken. In een nieuw promotiefilmpje is te zien hoe de horrorclown zijn steenkolenduits in de strijd gooit om onze oosterburen te verleiden tot een bezoekje. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

"Hallo meine gute Deutsche Freunden, Immer wieder sonntags", begint de mascotte. Daarna gaat het al snel bergafwaarts. "Es gibt bijna die Halloween Fright Nights weer in oktober", probeert de clown. "Dann machen wir al die Spuk-huizen."


ZIE OOK: Walibi Holland lokt Duitse toerist met speciale Duitse slogan

Ook met lidwoorden heeft Eddie zichtbaar moeite. "Und dann kommen Sie nach Eddie de Clown. Eddie der Clown? Eddie die... Eddie das Clown. Eddie. De Clown." Hij sluit af met de woorden: "Walibi Holland. Tschüss. Bahnhof."

De Fright Nights beginnen dit jaar op zaterdag 6 oktober. Walibi probeert al langer om meer Duitse bezoekers te trekken, onder meer met een speciale Duitse slogan en een bijbehorende reclamecampagne.ZIE OOK: Video: presentator Phantasialand probeert Nederlands te spreken

Reacties