Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi's Eddie de Clown heeft boodschap voor Duitsers

13-08-2018, 13.33 uur

Walibi-icoon Eddie de Clown doet een poging om ook Duitsers naar de Halloween Fright Nights te lokken. In een nieuw promotiefilmpje is te zien hoe de horrorclown zijn steenkolenduits in de strijd gooit om onze oosterburen te verleiden tot een bezoekje. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

"Hallo meine gute Deutsche Freunden, Immer wieder sonntags", begint de mascotte. Daarna gaat het al snel bergafwaarts. "Es gibt bijna die Halloween Fright Nights weer in oktober", probeert de clown. "Dann machen wir al die Spuk-huizen."

Ook met lidwoorden heeft Eddie zichtbaar moeite. "Und dann kommen Sie nach Eddie de Clown. Eddie der Clown? Eddie die... Eddie das Clown. Eddie. De Clown." Hij sluit af met de woorden: "Walibi Holland. Tschüss. Bahnhof."

De Fright Nights beginnen dit jaar op zaterdag 6 oktober. Walibi probeert al langer om meer Duitse bezoekers te trekken, onder meer met een speciale Duitse slogan en een bijbehorende reclamecampagne.Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be