Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Conflict tussen veiligheidsmanager en directie Drievliet

13-08-2018, 19.32 uur

De veiligheidsmanager van het Haagse pretpark Drievliet heeft het werk neergelegd. Aanleiding is een conflict met de directie. Dat melden verschillende ingewijden aan Looopings. De manager - tevens hoofd Technische Dienst - zou al geruime tijd thuis zitten naar aanleiding van een meningsverschil over de veiligheid van attracties.

De veiligheidsmanager werd ruim tien jaar geleden extern aangeworven. Hij laat in een reactie aan Looopings weten dat hij het verhaal wil bevestigen noch ontkennen. "Ik kan hierover op dit moment niet in detail treden", zegt hij. "Daar wil ik het graag bij laten."

Drievliet is een familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Faaij. De directie wordt gevormd door eigenaren Piet, Jos en Wim Faaij, drie broers. De Technische Dienst wordt momenteel gerund door Piets zoon Frank Faaij. Zijn zus Birgit Faaij treedt op als personeelsmanager.

In het attractiepark - goed voor enkele honderdduizenden bezoekers per jaar - staan zo'n 35 attracties, waaronder vier achtbanen. Looopings heeft het management van Drievliet ook om een reactie gevraagd, maar er was telefonisch niemand beschikbaar die wilde reageren.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be