Europa-Park

Hilarisch vakantiekiekje: vlot gebouwd van bootjes Europa-Park

20-08-2018, 18:51 uur | Reacties

Op social media is een wel heel bijzonder vakantiekiekje opgedoken. Michael Mack, de directeur van het Duitse attractiepark Europa-Park, deelde onlangs een foto van een opvallend vaartuig. Het vlot is gemaakt van twee boten van de Tiroler Wildwasserbahn, de boomstambaan in het pretpark.

De twee boten zijn aan elkaar vastgemaakt met een plank ertussen. In het midden is een tafeltje met een parasol geplaatst. "Wij houden van onze fans", schrijft Mack. Hij noemt het creatieve vlot een "geweldig idee". "Europa-Park-fans zijn de beste fans ter wereld."


ZIE OOK: Movie Park schenkt bootje uit wildwaterbaan aan fanclub

Mack bevestigt dat het om twee oude bootjes gaat. Hoe de fans daar aan komen, is niet helemaal duidelijk. Een woordvoerster van Europa-Park laat desgevraagd aan Looopings weten dat het precieze verhaal achter de foto vooralsnog een mysterie blijft. "We weten alleen dat deze mensen zich Die Rheinpiraten aus Freistett noemen", zegt ze.

De Tiroler Wildwasserbahn opende veertig jaar geleden, in 1978. Elke boot heeft zes zitplaatsen. De waterattractie is achttien meter hoog. Een ritje duurt ongeveer vierenhalve minuut.

ZIE OOK: Kapotte monorail Europa-Park één dag na ongeluk alweer hersteld

Reacties