Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Hilarisch vakantiekiekje: vlot gebouwd van bootjes Europa-Park

20-08-2018, 18.51 uur

Op social media is een wel heel bijzonder vakantiekiekje opgedoken. Michael Mack, de directeur van het Duitse attractiepark Europa-Park, deelde onlangs een foto van een opvallend vaartuig. Het vlot is gemaakt van twee boten van de Tiroler Wildwasserbahn, de boomstambaan in het pretpark.

De twee boten zijn aan elkaar vastgemaakt met een plank ertussen. In het midden is een tafeltje met een parasol geplaatst. "Wij houden van onze fans", schrijft Mack. Hij noemt het creatieve vlot een "geweldig idee". "Europa-Park-fans zijn de beste fans ter wereld."

Mack bevestigt dat het om twee oude bootjes gaat. Hoe de fans daar aan komen, is niet helemaal duidelijk. Een woordvoerster van Europa-Park laat desgevraagd aan Looopings weten dat het precieze verhaal achter de foto vooralsnog een mysterie blijft. "We weten alleen dat deze mensen zich Die Rheinpiraten aus Freistett noemen", zegt ze.

De Tiroler Wildwasserbahn opende veertig jaar geleden, in 1978. Elke boot heeft zes zitplaatsen. De waterattractie is achttien meter hoog. Een ritje duurt ongeveer vierenhalve minuut.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be