Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Let op: volgende week vier Efteling-attracties dicht

28-08-2018, 09.04 uur

De Efteling sluit volgende week drie attracties voor onderhoud. Bezoekers moeten er rekening mee houden dat Fata Morgana, De Oude Tufferbaan en het Spookslot vanaf 3 september tijdelijk dicht zijn. Dat is te zien op de onderhoudskalender van het sprookjespark. Daarnaast staat de Bob al sinds juni stil vanwege een technisch defect.

Het opknappen van Fata Morgana duurt zo'n vijf weken. Dat is iets korter dan gepland. Eigenlijk zou de darkride tot en met 19 oktober gesloten blijven. Volgens de huidige planning gaat het Oosterse paleis al op 6 oktober open. De werkzaamheden bij De Oude Tufferbaan en het Spookslot zijn eerder afgerond.

Daarnaast werd een geplande onderhoudsbeurt bij Vogel Rok verplaatst, van halverwege september naar begin oktober. De populaire rollercoaster is naar verwachting buiten gebruik van 8 oktober tot en met 29 november. De deuren van Villa Volta blijven waarschijnlijk van 1 tot en met 5 oktober gesloten. De exacte data kunnen nog wijzigen.

In 2019 staat een grotere renovatie op de planning voor De Oude Tufferbaan. Bij die ingrijpende verbouwing worden het besturingssysteem en de karretjes volledig vervangen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be