Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Directeuren Efteling, Toverland, Disneyland en Europa-Park op pretparkbeurs in Amsterdam

09-08-2018, 15.56 uur

Directeuren van bekende Europese attractieparken geven komend najaar presentaties op een grote pretparkbeurs in Amsterdam. Tijdens de Euro Attractions Show (EAS) van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 september zijn onder meer directieleden van de Efteling, Toverland, Disneyland Paris en Europa-Park te gast.

Op de EAS presenteren honderden bedrijven uit de wereld van entertainment en attracties hun laatste ontwikkelingen. Naast een beursvloer van 14.000 vierkante meter - verspreid over zes hallen in evenementencentrum RAI - zijn er ook tientallen conferenties met tal van bekende gezichten uit de branche.

Zo geeft Efteling-parkdirecteur Coen Bertens een presentatie over de bedrijfscultuur van de Efteling en is Toverland-directrice Caroline Kortooms te gast bij een forum over Nederlandse invloeden in de internationale recreatiewereld.

Andreas Andersen - directeur van het Zweedse attractiepark Liseberg - en Michael Mack - directeur van het Duitse Europa-Park - vertellen over hun manier van leiderschap. Eric Cosset van Disneyland Paris legt uit hoe Disney grote evenementen organiseert.

Op woensdag 26 september bespreken marketing- en communicatiemanagers van onder meer Walibi Holland, Toverland en Thorpe Park met de hoofdredacteur van Looopings hoe parken om moeten gaan met kritische fans en lastige vragen van journalisten.

Het exacte programma is te vinden op de website van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA), de organisator van het evenement. Daar zijn ook kaarten verkrijgbaar. Reguliere bezoekers betalen 100 euro entree voor de beurs en 70 euro voor de conferenties.



Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be