Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Populair drankspel Beer Pong in Walibi Holland

09-08-2018, 14.44 uur

Bezoekers van Walibi Holland kunnen sinds kort laten zien hoe goed ze zijn in Beer Pong. In het attractiepark is deze zomer een variant op het populaire drankspelletje te vinden, maar dan zonder bier. Het spel wordt voor de gelegenheid Pong Ball genoemd.

Net als bij het beroemde drankspel is het de bedoeling om een bal via een tafel in een beker te stuiteren. Elke beker vertegenwoordigt een aantal punten. Wie meer dan vijf punten haalt, krijgt een grote prijs. Bij tien punten of meer mogen spelers een gigantische knuffel uitzoeken.

Eén keer spelen kost 2 euro. Voor 5 euro mogen fanatiekelingen drie keer spelen. Ze krijgen vier balletjes per ronde. Het spel is te vinden in themadeel Zero Zone, op het plein bij virtualreality-beleving NeuroGen en kinderachtbaan Drako.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be