Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfijnen in Dolfinarium profiteren van drugsvangst

17-08-2018, 13.04 uur

Dolfijnen in het Dolfinarium Harderwijk krijgen deze week een bijzondere maaltijd voorgeschoteld. De Nederlandse douane onderschepte onlangs 1125 kilo cocaïne, verstopt in een vrachtlading met duizenden kilo's vis. De politie heeft besloten om de in beslag genomen vis aan het Dolfinarium te schenken.

De drugs zat verstopt in één van drie containers met kabeljauwachtige vis, afkomstig uit Ecuador. "De cocaïne en de vis waren van elkaar gescheiden", licht een woordvoerder van het zeedierenpark toe. "De vis is getest, dus het is veilig voor onze dieren. We zijn er heel blij mee."

De oudste vrouwtjesdolfijn van het Dolfinarium mocht het gerecht als eerste proeven. "Onze 51-jarige Honey heeft de vis getest en goedgekeurd", aldus de voorlichter.

Meer Dolfinarium
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be