Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Gratis zonnebrandcrème voor pretparkbezoekers

05-08-2018, 17.46 uur

Een pretpark in Engeland zorgt ervoor dat bezoekers deze zomer niet bezwijken onder de hitte. Op verschillende plekken in attractiepark Alton Towers wordt gratis zonnebrandcrème aangeboden. Dat meldt fansite TowersStreet.

De zonnebrandcrème is onder meer te vinden in de souvenirwinkels Towers Trading en Buy The Smiler. Bovendien zijn er de afgelopen weken op meerdere plaatsen in het park waterfonteintjes geïnstalleerd, zodat bezoekers zich kunnen opfrissen of een flesje kunnen vullen met water.

Net als de Benelux heeft ook Groot-Brittannië deze zomer te maken met uitzonderlijk hoge temperaturen. Veel wachtrijen in Alton Towers bevinden zich in de felle zon.

In het pretpark staan twee waterattracties: wildwaterbaan Congo River Rapids en splash battle Battle Galleons. Verder is er een zwemparadijs met een buitengedeelte. Een boomstambaan is enkele jaren geleden afgebroken om plaats te maken voor een houten achtbaan.



Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be