Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

50 procent korting als pretparkbezoekers leeg flesje inleveren

09-08-2018, 19.46 uurBeeld: @TowersStreet

Bezoekers van een Brits pretpark worden beloond met een flinke korting als ze recyclen. Wie in het Engelse attractiepark Alton Towers een leeg flesje inlevert bij een automaat van Coca-Cola, krijgt een tegoedbon voor maar liefst 50 procent korting op een entreekaartje.

Die kunnen ze inleveren bij verschillende toeristische trekpleisters in Groot-Brittannië. Naast Alton Towers zijn dat Thorpe Park, Chessington World of Adventures, Legoland Windsor, reuzenrad The London Eye, Warwick Castle en alle Britse vestigingen van The Dungeons en Madame Tussauds.

Bovengenoemde attracties zijn eigendom van de groep Merlin Entertainments. De 'reverse vending machines' zijn ook te vinden in Thorpe Park, Chessington en Legoland.

"We willen mensen belonen als ze het juiste ding doen", zegt manager Jon Woods van Coca-Cola. Onderzoek zou uitgewezen hebben dat 64 procent van de Britten eerder bereid is tot recyclen als ze er meteen iets voor terugkrijgen.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be