Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt muziek van nieuwe Symbolica-show uit

03-08-2018, 19.26 uurBeeld: Lisa van der Drift

De Efteling heeft de muziek van een nieuwe show bij Symbolica uitgebracht. Tijdens het Negen Pleinen Festijn in juli en augustus wordt bij de bekende Efteling-attractie een dansvoorstelling opgevoerd. De soundtrack is vanaf vandaag te vinden op iTunes en Spotify.

Tijdens de show wil lakei O.J. Punctuel toeschouwers de Symbolicaanse Hofdans laten zien, maar de hofhouding heeft andere plannen. Vervolgens schalt de Efteling Pancake Dance door de speakers, een drie minuten durend dancenummer. De melodie is gebaseerd op de muziek die al jaren te horen is op de Pardoes Promenade, de laan vanaf de hoofdingang naar Symbolica.

Het Negen Pleinen Festijn vindt plaats op alle vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus. De Efteling is dan open tot 23.00 uur. De nieuwe act bij Symbolica is vijf keer per avond te zien, om 18.30, 19.30, 20.30, 21.30 en 22.30 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be