Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verstopt honderd flessen met vrijkaartjes in Nederland

03-08-2018, 14.04 uur

Het Limburgse attractiepark Toverland heeft vannacht op honderd plekken flessen met vrijkaartjes verstopt. Op stranden, in grachten en in meertjes verspreid over heel Nederland lagen vanochtend vroeg plotseling flessen met een mysterieuze brief. Tegen inlevering van de brief krijgen vier personen gratis toegang tot Toverland.

Met de 'magische flessenpost' wil het pretpark ruchtbaarheid geven aan de komst van enkele nieuwe attracties. Afgelopen maand opende Toverland het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon, met een spectaculaire achtbaan en een waterattractie.

De brief in de fles vraagt ook om een foto van de vondst te delen op social media, met de hashtag DiscoverYourOwnMagic. Dat hebben tot nu toe zes mensen gedaan: twee op Instagram en vier op Facebook.

Toverland gaat er vanuit dat alle honderd flessen uiteindelijk gevonden worden. "Ze zijn op goed vindbare plekken neergelegd", zegt een woordvoerster.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be