Attractiepark Toverland

Interactieve tovershow in Toverland vernieuwd

22-08-2018, 20:52 uur | Reacties

In Toverland is sinds kort de interactieve tovershow Magiezijn weer te zien. De voorstelling ging op 7 juli in première, maar verdween anderhalve week later weer. Het Limburgse attractiepark was niet tevreden over de kwaliteit van de show. Nu kunnen bezoekers weer een kijkje nemen.

"We hebben de verhaallijn verduidelijkt en de effecten verbeterd", legt een woordvoerster uit. In het Magiezijn test de familie Magistralis toverspreuken die zijn aangespoeld in het nieuwe entreegebied Port Laguna. Alles in de ruimte is op zijn kop gebouwd.


ZIE OOK: Toverland verstopt speciale effecten in nieuw entreegebied

Kinderen mogen helpen met het voorlezen van de spreuken. Vervolgens worden verschillende speciale effecten geactiveerd. Zo komen een houten beeld van een zeemeermin en een schilderij tot leven met behulp van rook-, wind-, geluids- en lichteffecten.

Het Magiezijn dient als een introductie op de aangrenzende souvenirwinkel Magistralis' Magic Store, waar bezoekers voor 24,95 euro zelf een toverstok kunnen kopen. Daarmee kunnen ze in Port Laguna verschillende effecten activeren.

ZIE OOK: Toverland stopt nu alweer met nieuwe tovershow

Reacties