Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Interactieve tovershow in Toverland vernieuwd

22-08-2018, 20.52 uur

In Toverland is sinds kort de interactieve tovershow Magiezijn weer te zien. De voorstelling ging op 7 juli in première, maar verdween anderhalve week later weer. Het Limburgse attractiepark was niet tevreden over de kwaliteit van de show. Nu kunnen bezoekers weer een kijkje nemen.

"We hebben de verhaallijn verduidelijkt en de effecten verbeterd", legt een woordvoerster uit. In het Magiezijn test de familie Magistralis toverspreuken die zijn aangespoeld in het nieuwe entreegebied Port Laguna. Alles in de ruimte is op zijn kop gebouwd.

Kinderen mogen helpen met het voorlezen van de spreuken. Vervolgens worden verschillende speciale effecten geactiveerd. Zo komen een houten beeld van een zeemeermin en een schilderij tot leven met behulp van rook-, wind-, geluids- en lichteffecten.

Het Magiezijn dient als een introductie op de aangrenzende souvenirwinkel Magistralis' Magic Store, waar bezoekers voor 24,95 euro zelf een toverstok kunnen kopen. Daarmee kunnen ze in Port Laguna verschillende effecten activeren.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be