Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Opnieuw inbraak in Bobbejaanland: politie zoekt verdachte man

02-08-2018, 19.03 uur

Bobbejaanland is opnieuw het slachtoffer geworden van een inbraak. Het Vlaamse pretpark kreeg de afgelopen jaren al regelmatig inbrekers over de vloer. In de nacht van zondag op maandag was het opnieuw raak. Dat meldt de Belgische politie op Facebook.

De politie van Turnhout publiceerde vanmiddag foto's van een verdacht persoon bij de ingang van het attractiepark. "Deze man heeft zich van zondag op maandag mogelijk schuldig gemaakt aan inbraak in verschillende automaten in Bobbejaanland", luidt de toelichting. "Wij zijn op zoek naar inlichtingen over deze feiten."

Vorig jaar vonden in Bobbejaanland vier inbraken plaats in een paar weken tijd. Naast dieven lieten ook Nederlandse youtubers zien hoe makkelijk het is om het park 's nachts te betreden. De directie beloofde meermaals dat de beveiliging aangescherpt zou worden.



Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be