Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Nieuwe app Safaripark Beekse Bergen herkent dieren

02-08-2018, 11.39 uur

Safaripark Beekse Bergen heeft een nieuwe app gelanceerd die dieren kan herkennen. Als bezoekers tijdens de wandel-, boot-, bus- of autosafari een foto van een dier maken met hun telefoon, vertelt de app om welke diersoort het gaat.

"Het is best lastig om het verschil te zien tussen een grévyzebra en een grantzebra of tussen een netgiraf en een Nubische giraf", vertelt een woordvoerster. "Maar de nieuwe app heeft daar geen moeite mee."

Daarnaast toont de app weetjes over het dier en wordt getoond waar in het park de diersoort nog meer te vinden is. Verder heeft het Brabantse dierenpark iets extra's toegevoegd aan de bekende autosafari, namelijk een educatieve audiotour in het Nederlands of Engels. Ook die staat in de app.

De applicatie - gratis te downloaden voor iPhones en Android-toestellen - werd ontwikkeld in samenwerking met DFFRNT Media. Naast de nieuwe functies biedt de app een klassieke plattegrond en praktische informatie over het Safaripark, Speelland, het Safari Resort en het Vakantiepark van Beekse Bergen.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be