Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen sluit zwemparadijs vanwege defect

01-08-2018, 13.49 uur

In Attractiepark Slagharen kan vanmiddag niet gezwommen worden. Waterparadijs Aqua Mexicana blijft tot nader order gesloten vanwege een technisch defect. Dat bevestigt directeur Wouter Dekkers aan Looopings.

"Er zijn twee pompen van het chloorsysteem uitgevallen en die moeten vervangen worden", legt Dekkers uit. "We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Er zijn reserveonderdelen onderweg." Men hoopt dat het waterpark na 17.00 uur heropend kan worden. "Dan zullen we ter compensatie langer geopend blijven dan gepland."

Bezoekers die op zoek zijn naar verkoeling, kunnen wel terecht bij waterattracties als Ripsaw Falls en Expedition Nautilus. Voor verblijfsgasten is er waterspeeltuin Sunny Beach in de Wigwamwereld. Het wordt vandaag 27 graden in Slagharen. Dekkers: "Erg spijtig dat dit juist nu moet gebeuren."

Aqua Mexicana ging in 2015 open. Het waterpark van 5200 vierkante meter bestaat uit een binnen- en buitengedeelte met drie grote waterglijbanen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be