Europa-Park

Video: directeuren Europa-Park testen nieuwe achtbaan

01-08-2018, 16:39 uur | Reacties

De nieuwe achtbaan van Europa-Park heeft voor het eerst testritjes gemaakt. Directieleden van het Duitse attractiepark mochten onlangs Eurosat - CanCan Coaster uitproberen. Eigenaar Roland Mack en zijn twee zonen Michael en Thomas waren enthousiast, zo is te zien op videobeelden.

De bekende overdekte achtbaan Eurosat - geopend in 1989 - werd de afgelopen maanden afgebroken en opnieuw opgebouwd, met nagenoeg hetzelfde baanverloop. Ook de treinen zijn vervangen. De iconische spiraallift van ruim 25 meter hoog is gebleven. Eurosat - CanCan Coaster staat in het teken van de Parijse nachtclub Moulin Rouge.


ZIE OOK: Europa-Park krijgt Moulin Rouge-achtbaan

"Het was heel speciaal om als eerste een ritje te maken in een achtbaan die mijn grootvader nog ontworpen heeft", zegt directeur Michael Mack. "Vergeleken met de oude baan is de attractie nóg beter geworden."

Eurosat werd ontworpen en gebouwd door Mack Rides, de huisleverancier van Europa-Park. De komende weken wordt de attractie verder afgesteld. Op woensdag 12 september vindt de officiële opening plaats.ZIE OOK: Nieuwe ontwerpen voor Moulin Rouge-achtbaan in Europa-Park

Reacties