Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Manager Toverland voor één avond terug op de werkvloer: 'Ballen vast en rollen maar'

01-08-2018, 22.17 uur

De communicatiemanager van Toverland heeft haar werkplek op kantoor voor één avond ingeruild voor iets totaal anders. Tessa Maessen (28) kreeg de kans om een avond lang de zeepaardenrace in het Limburgse attractiepark te presenteren. Daarmee ging een langgekoesterde wens in vervulling.

De zeepaardenrace is één van de betaalde spellen bij de spellenmarkt Merchado Lúdico, gelegen in het nieuwe entreegebied Port Laguna. "Ik ben al van jongs af aan gefascineerd door de bekende kamelenrace op de kermis", aldus Maessen. "Sinds ik hoorde dat Toverland zo'n spel zou krijgen, droom ik ervan om zelf een keer de presentatie op me te nemen."

Maessen presenteerde het iconische spel van 17.00 tot 23.00 uur, steeds met de gevleugelde uitspraak "ballen vast en rollen maar". "Iets heel anders dan mijn dagelijkse werk, maar het was wel fantastisch om te doen. Ik heb ontzettend veel leuke reacties gehad."

Dat managers zelf meehelpen op de werkvloer is in Toverland niet ongebruikelijk, weet Maessen. "Het is een echt familiebedrijf. Zo zie je onze operationeel directeur af en toe beugels controleren bij de nieuwe achtbaan Fenix en heeft onze algemeen directrice zelf een hoekje in het nieuwe entreegebied gedecoreerd." Maessen begon zelf vijftien jaar geleden als tafeltjespoetser in het park.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be