Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Waterglijbaan zorgt voor verkoeling in Walibi Holland

30-07-2018, 20.33 uur

Bezoekers van Walibi Holland moeten deze week niet vergeten om hun zwemspullen mee te nemen. Vanwege de aanhoudende hitte heeft het pretpark een opblaasbare waterbaan in huis gehaald.

Wie durft, mag een aanloop nemen en in zwemkleding over de twintig meter lange baan glijden. De buikschuiver eindigt met een verkoelend plonsbad. "Vandaag gaan onze gasten niet alleen hard, maar ook nat", zegt entertainmentmedewerker Scott Bravenboer.

De zogeheten Slip & Slide-baan stond vandaag op de Boulevard de Paris bij reuzenrad La Grande Roue. Morgen is de extra waterattractie wederom van de partij, tussen 11.00 en 15.00 uur. In Walibi liep de temperatuur vandaag op tot 30 graden. Ook de rest van de week wordt het warm.

In Walibi Holland staan normaal gesproken vier attracties die zorgen voor verfrissing: boomstambaan Crazy River, top spin Excalibur, wildwaterbaan El Rio Grande en de interactieve Splash Battle.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be