Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland op drie extra dagen geopend tot 23.00 uur

28-07-2018, 15.46 uur

Toverland organiseert deze zomer drie extra Midzomeravonden. Het Limburgse attractiepark blijft op drie extra dagen geopend tot 23.00 uur. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Eigenlijk stonden er zeven Midzomeravonden op de kalender, allemaal op woensdagen: op 11, 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus. Daar komen nu drie zaterdagen bij: 4, 11 en 18 augustus. Toverland zorgt voor een "tropische festivalsfeer" met meer entertainment. Op andere dagen in juli en augustus sluiten de poorten om 19.00 uur.

Het is nog niet duidelijk of de drie nieuwe zomeravonden ook worden afgesloten met een vuurwerkshow, zoals gebruikelijk is tijdens Midzomeravonden. "We zijn op dit moment bezig met het vergunningstraject", laat de voorlichtster weten.

Op woensdagen gaat het vuurwerk wel door, ondanks de droogte. "Er zijn voldoende veiligheidsmaatregelen getroffen om het vuurwerk veilig af te steken. Zo zijn er gedurende de show minimaal vier brandweerlieden aanwezig om een oogje in het zeil te houden."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be