Europa-Park

Europa-Park weer de mist in met fout T-shirt

28-07-2018, 16:57 uur | Reacties

Europa-Park heeft zichzelf opnieuw voor gek gezet. Vorige maand bleek dat het Duitse attractiepark T-shirts verkoopt met een verkeerde achtbaan erop. Op shirts waar lanceerachtbaan Blue Fire op zou moeten staan, werd een willekeurige boomerang coaster van de concurrent afgebeeld. Nu gaat men weer de mist in.

Een T-shirt met het logo van mega coaster Silver Star toont een silhouet van een compleet andere achtbaan, namelijk Blue Fire. "Dit meen je niet!", schrijft Fransman Arnaud Muller op Twitter bij een foto van het shirt. "Wie heeft dit goedgekeurd?"


ZIE OOK: Oeps: Europa-Park verkoopt T-shirt met verkeerde achtbaan

Blue Fire - geopend in 2009 - is een 38 meter hoge coaster met een lancering en vier inversies. De 73 meter hoge Silver Star - geopend in 2002 - gaat niet over de kop.

Europa-Park biedt excuses aan voor de blunder. "Bedankt voor de alertheid", reageert het pretpark. "Dit is een fout van de fabrikant. Het product is snel uit onze winkels gehaald." Blijkbaar hadden medewerkers van Europa-Park zelf niet door dat er iets niet klopte.

Toen afgelopen maand het eerste foutieve shirt werd ontdekt, kon de Efteling het niet laten om Europa-Park te plagen op Twitter.

ZIE OOK: Efteling lacht Europa-Park uit om mislukt achtbaanshirt

Reacties