Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuw in Walibi Holland: mysterieuze caravan

25-07-2018, 22.25 uur | Reacties

Walibi Holland heeft vandaag onaangekondigd een nieuwe bezienswaardigheid geopend. Ter gelegenheid van zomerfestival #Lekkergaan is in het pretpark een mysterieuze caravan neergezet. Bezoekers mogen in de rij staan om één voor één naar binnen te gaan, maar medewerkers weigeren te zeggen wat hen te wachten staat.

Wie de smoezelige caravan binnenstapt, komt via een opening terecht bij een raadselachtig wandelpad met muziek, rookeffecten en decoraties. Dat pad leidt naar een zij-ingang van de lanceerachtbaan Xpress. Uiteindelijk mogen bezoekers als verrassing zonder te wachten een ritje maken.

#Lekkergaan vindt plaats op alle woensdagen tot en met 22 augustus. Op het hoofdpodium bij het reuzenrad treden artiesten op als Famke Louise, StukTV, The Partysquad en Bizzey.Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be