Holiday Park

Duits pretpark opent zeven nieuwe attracties

21-07-2018, 22:26 uur | Reacties

In een Duits pretpark zijn vandaag zeven nieuwe attracties opengegaan. Bezoekers van Holiday Park - eigendom van de Belgische Plopsa Group - konden vandaag voor het eerst een kijkje nemen in het overdekte themagebied Holiday Indoor.

In het 7,5 miljoen euro kostende themadeel staan familieachtbaan Tabalugas Achterbahn, vliegtuigmolen Mias Elfenflug, draaimolen Bauernhof Karussell, glijbaan Riesenrutsche, klimboom Abenteuerwald, speelplaats Heidis Spielplatz en een ballenbad. Er zijn ook een theater, een horecapunt en een winkel te vinden.


ZIE OOK: Plopsa investeert 7,5 miljoen euro in Duits pretpark

De achtbaan van de Duitse fabrikant Zierer is 222 meter lang en negen meter hoog. De topsnelheid bedraagt 39 kilometer per uur. Het model is vergelijkbaar met de Wickie de Viking-achtbanen in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden.

Alle attracties in Holiday Indoor draaien om de tv-series Heidi, Tabaluga en Mia & Me. In het theatertje wordt een nieuwe Heidi-show opgevoerd. Bezoekers kunnen er ook met figuren op de foto. Het gebied van zo'n vijfduizend vierkante meter bevindt zich naast de Anubis Free Fall Tower.

ZIE OOK: Duits pretpark sloopt oudste attractie

Reacties