Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Duits pretpark opent zeven nieuwe attracties

21-07-2018, 22.26 uur

In een Duits pretpark zijn vandaag zeven nieuwe attracties opengegaan. Bezoekers van Holiday Park - eigendom van de Belgische Plopsa Group - konden vandaag voor het eerst een kijkje nemen in het overdekte themagebied Holiday Indoor.

In het 7,5 miljoen euro kostende themadeel staan familieachtbaan Tabalugas Achterbahn, vliegtuigmolen Mias Elfenflug, draaimolen Bauernhof Karussell, glijbaan Riesenrutsche, klimboom Abenteuerwald, speelplaats Heidis Spielplatz en een ballenbad. Er zijn ook een theater, een horecapunt en een winkel te vinden.

De achtbaan van de Duitse fabrikant Zierer is 222 meter lang en negen meter hoog. De topsnelheid bedraagt 39 kilometer per uur. Het model is vergelijkbaar met de Wickie de Viking-achtbanen in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden.

Alle attracties in Holiday Indoor draaien om de tv-series Heidi, Tabaluga en Mia & Me. In het theatertje wordt een nieuwe Heidi-show opgevoerd. Bezoekers kunnen er ook met figuren op de foto. Het gebied van zo'n vijfduizend vierkante meter bevindt zich naast de Anubis Free Fall Tower.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be