Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland introduceert avondticket voor 17,50 euro

20-07-2018, 16.28 uur

Toverland grijpt de tropische temperaturen in Nederland aan voor de introductie van een speciaal avondkaartje. Vanwege de aanhoudende hitte krijgen bezoekers van het Limburgse attractiepark komende week de kans om pas 's middags langs te komen, tegen een gereduceerd tarief.

Voor 17,50 euro per persoon mogen gasten vanaf 16.00 uur naar binnen. De zogeheten Siësta-tickets zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar van zondag 22 juli tot en met vrijdag 27 juli, met uitzondering van woensdag 25 juli. Het park is op die dagen geopend tot 19.00 uur.

Woensdag blijven de poorten open tot 23.00 uur, voor een Midzomeravond met extra entertainment. Kinderen tussen 90 en 120 centimeter zijn 12,50 euro kwijt voor een Siësta-kaartje.

Men bekijkt later of er op meer dagen avondtickets aangeboden zullen worden. Een regulier entreebewijs kost 32 euro aan de kassa en 29,50 euro op internet. Daarmee krijgen bezoekers al vanaf 10.00 uur toegang.

Toverland opende eerder deze maand twee nieuwe themagebieden: het mediterrane havenstadje Port Laguna en het mythische eiland Avalon, met wing coaster Fenix en waterattractie Merlin's Quest. Daarmee werd het park in één klap anderhalf keer zo groot.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be