Attractiepark Toverland

Toverland introduceert avondticket voor 17,50 euro

20-07-2018, 16.28 uur | Reacties

Toverland grijpt de tropische temperaturen in Nederland aan voor de introductie van een speciaal avondkaartje. Vanwege de aanhoudende hitte krijgen bezoekers van het Limburgse attractiepark komende week de kans om pas 's middags langs te komen, tegen een gereduceerd tarief.

Voor 17,50 euro per persoon mogen gasten vanaf 16.00 uur naar binnen. De zogeheten Siësta-tickets zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar van zondag 22 juli tot en met vrijdag 27 juli, met uitzondering van woensdag 25 juli. Het park is op die dagen geopend tot 19.00 uur.


ZIE OOK: Video: grote vuurwerkshow tijdens zomeravonden Toverland

Woensdag blijven de poorten open tot 23.00 uur, voor een Midzomeravond met extra entertainment. Kinderen tussen 90 en 120 centimeter zijn 12,50 euro kwijt voor een Siësta-kaartje.

Men bekijkt later of er op meer dagen avondtickets aangeboden zullen worden. Een regulier entreebewijs kost 32 euro aan de kassa en 29,50 euro op internet. Daarmee krijgen bezoekers al vanaf 10.00 uur toegang.

Toverland opende eerder deze maand twee nieuwe themagebieden: het mediterrane havenstadje Port Laguna en het mythische eiland Avalon, met wing coaster Fenix en waterattractie Merlin's Quest. Daarmee werd het park in één klap anderhalf keer zo groot.

ZIE OOK: Spectaculaire beelden: onride-video van wing coaster Fenix in Toverland

Reacties