Efteling

Efteling past assortiment van nieuwe hamburgertent aan

19-07-2018, 18:25 uur | Reacties

De Efteling heeft het assortiment van een nieuw eettentje aangepast. Sinds april werden bij de Python gezonde grillgerechten verkocht: een runderburger, een kipspies en een vegetarische spies. Kennelijk vielen die niet allemaal in de smaak.

Drie maanden na de opening is het assortiment van het horecapunt alweer op de schop gegaan. De spiezen zijn niet meer verkrijgbaar. Vanaf nu kunnen bezoekers kiezen uit drie verschillende runderburgers en één vegetarische burger. "De burgers worden terwijl je wacht bereid met verse ingrediënten", laat de Efteling weten.


ZIE OOK: Efteling brengt historische naam na negen jaar terug

Op het menu staan de burger 'Ruig' (runderburger, oude kaas, rucola, gele mosterd en barbecuesaus), 'Ruiger' (dezelfde ingrediënten, maar met een dubbele burger), 'Ratjetoe' (runderburger met gegrilde groenten, rucola en paprikaspread) en 'No-Meat' (vegetarische burger met gegrilde groenten, rucola en paprikaspread). Prijzen variëren tussen 5,25 en 6,75 euro per stuk.

Voortaan wordt het horecapunt 'Burgerhuys De Likkebaerd' genoemd. De naam is een verwijzing naar het inmiddels verdwenen fastfoodrestaurant De Likkebaerd, dat van 1984 tot 2009 naast de Python te vinden was.

ZIE OOK: Efteling bouwt nieuw eettentje bij de Python

Reacties