Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland stopt nu alweer met nieuwe tovershow

18-07-2018, 20.19 uur

Toverland is nu alweer gestopt met een nieuwe show die pas anderhalve week te zien was. Het Limburgse attractiepark presenteerde op 7 juli een interactieve tovervoorstelling met de naam Magiezijn. Toeschouwers konden daar zien hoe een acteur met een toverstaf verschillende speciale effecten in werking zette.

Vervolgens kregen bezoekers de kans om zelf een toverstok te kopen in de aangrenzende Magistralis' Magic Store. Inmiddels is het Magiezijn weer dicht.

"Er is minder goede magie ontsnapt", staat op een informatiebord bij de ingang, ondertekend door de 'familie Magistralis'. "De hele familie is op zoek naar de toverspreuk om dit te herstellen. Helaas is het Magiezijn daarom tot nader order gesloten. Bij voorbaat dank voor jullie begrip."

Een woordvoerster van Toverland laat aan Looopings weten dat de speciale effecten niet naar behoren werkten. "Dat gaan we de komende weken oplossen." De voorlichtster noemt het "heel jammer" dat de voorstelling voorlopig ontbreekt. "Maar we willen wel een show neerzetten die tot in de puntjes klopt."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be