Attractiepark Toverland

Toverland stopt nu alweer met nieuwe tovershow

18-07-2018, 20:19 uur | Reacties

Toverland is nu alweer gestopt met een nieuwe show die pas anderhalve week te zien was. Het Limburgse attractiepark presenteerde op 7 juli een interactieve tovervoorstelling met de naam Magiezijn. Toeschouwers konden daar zien hoe een acteur met een toverstaf verschillende speciale effecten in werking zette.

Vervolgens kregen bezoekers de kans om zelf een toverstok te kopen in de aangrenzende Magistralis' Magic Store. Inmiddels is het Magiezijn weer dicht.


ZIE OOK: Toverland verstopt speciale effecten in nieuw entreegebied

"Er is minder goede magie ontsnapt", staat op een informatiebord bij de ingang, ondertekend door de 'familie Magistralis'. "De hele familie is op zoek naar de toverspreuk om dit te herstellen. Helaas is het Magiezijn daarom tot nader order gesloten. Bij voorbaat dank voor jullie begrip."

Een woordvoerster van Toverland laat aan Looopings weten dat de speciale effecten niet naar behoren werkten. "Dat gaan we de komende weken oplossen." De voorlichtster noemt het "heel jammer" dat de voorstelling voorlopig ontbreekt. "Maar we willen wel een show neerzetten die tot in de puntjes klopt."

ZIE OOK: Toverland introduceert nieuwe mascotte

Reacties