Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent nieuw La Place-restaurant

26-07-2018, 11.20 uur

Een nieuw La Place-restaurant in de Efteling heeft vanochtend de deuren geopend. Op het Dwarrelplein - gelegen bij de hoofdingang van het attractiepark - kunnen bezoekers vanaf vandaag terecht bij De Vrolijke Noot. Het interieur, het assortiment en het personeel worden verzorgd door de bekende restaurantketen La Place.

De Vrolijke Noot is dagelijks geopend vanaf een half uur vóór opening van het park tot circa een uur na sluitingstijd. Het aanbod verschilt per dagdeel. Zo zijn er 's ochtends smoothies, taartjes en koeken verkrijgbaar. Lunchen kan met broodjes, pizza's en salades en 's avonds staan er burgers op het menu. Er zijn in totaal tweehonderd zitplaatsen.

De officiële opening werd verricht door een actrice die Roodkapje speelt. Abonnementhouders van de Efteling kunnen tot en met 31 augustus profiteren van 20 procent korting op het volledige assortiment. Normaal gesproken krijgen abonnees 5 procent korting op eten en drinken.

Tijdelijk
Volgens de Efteling passen La Place en het sprookjespark goed bij elkaar. "We zijn blij dat we onze gasten kunnen laten genieten van het vers-en-verantwoord-concept van La Place, passend binnen de Efteling-identiteit", zegt creatief directeur Olaf Vugts. Het nieuwe restaurant vervangt een tijdelijk horecapunt met dezelfde naam, dat sinds 2016 werd uitgebaat door 3D Events & Catering Support.

De samenwerking tussen de Efteling en La Place gaat verder dan alleen de opening van een nieuw restaurant. Bij vrijwel alle La Place-vestigingen in Nederland zijn sinds kort Efteling-kindermenu's verkrijgbaar. Ook werden in sommige restaurants Efteling-speelhoeken gebouwd. De restaurantformule is tegenwoordig eigendom van Jumbo Supermarkten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be