Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Bekende illusionisten treden op in Duinrell

17-07-2018, 15.26 uur

In Duinrell treedt deze zomer dagelijks een bekend illusionistenduo op. De jaarlijkse zomershow in het Wassenaarse attractiepark wordt in 2018 verzorgd door de komische goochelaars Scott en Muriel, onder meer bekend van talentenjacht Holland's Got Talent.

De act wordt omschreven als "slapstick magic". "De onhandige goochelaar Scott haalt de spannendste stunts uit met zijn ietwat naïeve en vooral hartverwarmende assistente Muriel", staat in een beschrijving.

De dertig minuten durende voorstelling Scott & Muriel - The Accidental Illusionists is tot en met 26 augustus te zien in het Zomertheater, gelegen naast de Mad Mill. Er zijn drie voorstellingen per dag: om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. De toegang is gratis.

In 2002 en 2003 waren Scott en Muriel ook al te gast in Duinrell. Bovendien traden de illusionisten in het verleden onder andere op in de Efteling (1994 en 1995), Legoland Deutschland (2009) en Walibi Holland (2010 en 2011).

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be