Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park gaat concurrentie te lijf: 'Nummer één pretpark van Duitsland'

19-07-2018, 17.25 uur

Movie Park Germany gaat de concurrentie te lijf. Het Duitse filmpark mengt zich in de strijd om de titel 'beste pretpark van Duitsland'. Dat is opvallend, want inmiddels zijn er drie Duitse attractieparken die zichzelf de hemel in prijzen.

Europa-Park pronkt al jaren met de titels 'beste attractiepark ter wereld' en 'beste attractiepark van Duitsland'. Het park ontving in 2017 onder meer een Golden Ticket Award, een Travellers' Choice Award, een European Star Award en de Diamond Theme Park Award.

Sinds dit jaar presenteert ook Phantasialand zichzelf als 'Duitslands beste park', gebaseerd op een prijs van de fansite Parkscout. Dat bewoog de Efteling om de titel 'beste pretpark ter wereld 2018' op de Duitse folder te zetten. Nu laat ook Movie Park van zich horen.

In een nieuwe Nederlandse tv-commercial heeft een voice-over het over "het nummer één pretpark van Duitsland". "Dat baseren we onder meer op een prijs van de Duitse krant Welt am Sonntag, in samenwerking met de universiteit van Frankfurt en onderzoeksbureau ServiceValue", vertelt een woordvoerster van Movie Park Germany aan Looopings. "Zij noemen ons het meest familievriendelijke park van het land."

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be