Walibi Holland

Directrice Walibi Holland wil van attractie af

14-07-2018, 13.21 uur | Reacties

Eén van de attracties in Walibi Holland staat op de nominatielijst om verwijderd te worden. Oldtimerbaan Le Tour des Jardins verdwijnt waarschijnlijk binnen afzienbare tijd uit het pretpark. Dat vertelde Walibi-directrice Mascha van Till vanochtend tijdens een bijeenkomst met fans.

Van Till kreeg de vraag of er plannen zijn om attracties weg te halen. Daarop antwoordde ze dat ze Le Tour des Jardins het liefst ziet vertrekken. Er zijn nog geen concrete sloopplannen, maar de directrice hoopt dat de familieattractie binnen tien jaar vervangen is door iets nieuws.


ZIE OOK: Walibi Holland vervangt Robin Hood door hypermoderne achtbaan

Het afgelopen decennium verwijderde Walibi Holland attracties als vliegend tapijt Aztec, achtbaan Flying Dutchman Goldmine, ballenbak Kids Playground, draaimolen Les Petits Chevaux, schommelschip Hudson Bay, de Kids Kartbaan en filmtheater Club Psyke. In dezelfde periode kwamen er slechts twee nieuwe attracties bij: achtbaan Lost Gravity en virtualreality-beleving NeuroGen.

Volgend jaar wordt houten achtbaan Robin Hood vervangen door een spectaculaire hybrid coaster, met houten ondersteuningen en een stalen rail.

ZIE OOK: Foto's: dit is de vernieuwde Main Street van Walibi Holland

Reacties