Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: muizen in Efteling-restaurant

14-07-2018, 12.56 uur

Een restaurant in de Efteling heeft last van ongedierte. In restaurant Het Witte Paard lopen muizen rond, blijkt uit een video die op Facebook verscheen. De brutale dieren trekken zich weinig aan van bezoekers. Ze wandelen tijdens openingstijd onder tafels en stoelen door, op zoek naar etensresten.

Efteling-abonnementhoudster Claudia Flipsen filmde de dieren terwijl ze zat te eten. Zij kan er wel om lachen. Andere Efteling-fans zijn minder blij met de onuitgenodigde gasten. "Gadverdamme, volgende keer een buks meenemen", is één van de reacties op het filmpje.

Het Witte Paard ligt in themadeel Marerijk, tussen het Sprookjesbos en het Anton Pieckplein. Het restaurant opende in 1975.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be